Силен турнир по КИКБОКС от Фрезколиада, домакините с 6 златни медала (СНИМКИ)

Страхотен турнир по кикбокс продължи най-мащабното спортно събитие в България за подрастващи – Фрезколиада. Надпреварата се проведе в спортна зала „Васил Левски“ в Пазарджик в присъствието на над 150 участници от 25 клуба от цялата страна, както и много гости.

Домакин на турнира бе „Спартак Пазарджик“, който участва с 20 състезатели в различните възрасти и категории. Клубът триумфира с 1-во място в отборното класиране след спечелени 6 златни, 4 сребърни и няколко бронзови медала. Непосредствено след пазарджишкия клуб се наредиха Ринг (Каварна) и Десант (Добрич) с по 5 златни отличия.

Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова откри турнира, който се проведе в два дни.

„Благодаря на господин Аджов от клуба домакин, на всички състезатели, треньори, съдии и присъстващи. Благодаря на фирма Лакрима, която от години помага за организация на много спортни събития в Пазарджик. Пожелавам успех на всички, вярвайте в себе си и трябва да знаете, че печелите, когато никога не се отказвате. Само с постоянство човек може да стигне до успеха. Винаги си поставяйте, колкото се може по-високи цели, за да бъдат вашите успехи също големи. И не на последно място – слушайте треньорите си. Вие не знаете повече от тях, те са хората, които знаят и виждат какво трябва да направите, за да победите“, каза Ренета Камберова.

Олимпийската медалистка награди призьорите заедно с представител на фирма Лакрима, като освен медалите имаше и индивидуални награди и пояси.

Фрезколиада се организира, благодарение на Lacrima и Frezco, Община Пазарджик и „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“.

Фотограф: Милен Торбев

Ето и златните медалисти от „Спартак Пазарджик“:

  • Ангел Коцев (кадети 57 кг)
  • Александър Златанов (кадети 48 кг)
  • Даниел Маринков (кадети 51 кг)
  • Алесандро Змиичаров (кадети)
  • Цветан Насковски (Юноши младша възраст, до 60 кг)
  • Атанас Димов (Юноши старша възраст, до 67 кг)