Супер забавление и огромен интерес към Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки (2021 година)

Парк „Остров-Свобода“ в Пазарджик отново се превърна в най-забавното, цветно и красиво място за десетки деца, а и за техните родители. „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“ се проведе за втора поредна година и отново събра на едно място десетки детски усмивки на едно място.

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов откри събитието в присъствието на председателя на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова. Мениджърът на спорта в града отново бе в основата на поредния спортен празник, който привлече най-малките.

Децата бяха наградени от кмета Тодор Попов, Ренета Камберова и Росица Черкезова – представител на Lacrima. Всяко дете получи грамота за участие и хладилна чантичка, осигурена от Lacrima и детската линия на бранда – Frezco, под чието мото се състоя днешното събитие. Децата имаха и възможността да опитат от висококачествени млечни продукти на Lacrima и Frezco както от павилионите в парка, така и от чантите, в които също имаше част от тях.

Децата бяха разделени по възрастови групи, като с особен интерес наблюдавахме всички стартове по цветната дъга до финалната права. Разбира се, имаше и победители, които получиха грамота за призовото си класиране и медал.

По време на „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“ присъстващите можеха да видят и рисунките на децата, които на 15 септември участваха в инициативата „Рисувай с Frezco”. Творбите намериха публично място в парка и днес всеки можеше да им се наслади.

Класиране, Възраст 4/5 годишни, момичета
1.Силвия Райчева
2.Изабел Антонова
3.Ивона Хаджиева

Класиране, Възраст 4/5 годишни, момчета
1.Георги Трясков
2.Константин Йоков
3.Симеон Йовчев

Класиране, Възраст 6/7 годишни, момичета
1.София Данчева
2.Десислава Иванова
3.Петя Гергова

Класиране, възраст 6/7 годишни, момчета
1.Даниел Лачев
2.Пламен Караиванов
3.Димитър Теодосиев

Класиране, Възраст 8/9 годишни, момичета
1.Ванеса Тренчева
2.Спасимира Стоилова
3.Ивон Пискова

Класиране, Възраст 8/9 годишни, момчета
1.Деан Колев
2.Симеон Серев
3.Василен Василев

Класиране, Възраст 10/11 годишни, момичета
1.Патрисия Вацева

Класиране, Възраст 10/11 годишни, момчета
1.Елин Бухов
2.Илия Бимбашов
3.Тодор Геров

Класиране, Възраст 12/13 годишни, момчета
1.Кирил Стоименов
2.Виктор Криловски