Над 100 усмихнати деца и вдъхновяващи творби на „Рисувай с Frezco“ (2021 г.)

Над 100 деца изпълниха парк „Остров-Свобода“, който се превърна в една от най-големите сцени на изобразителното изкуство. Поводът бе събитието „Рисувай с Frezco” по случай първия учебен ден 15 септември. Празникът бе съвместно организиран от компанията Frezco, с активната помощ на Община Пазарджик, „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ и Съвет за младежка политика Пазарджик.

Организаторите от Frezco осигуриха всички пособия за малките художници. А кметът на Пазарджик Тодор Попов награди всяко дете с грамота и раничка, върху която децата можеха сами да рисуват.

Весели детски лица и много усмивки, както и щастливи родители и близки, придадоха още по-празнично настроение на събитието. Най-различни чудни и интересни творения забавляваха искрено присъстващите. Всички рисунки ще бъдат показани и може да ги видите на „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“, което е в събота (18 септември) отново в парк „Остров-Свобода“.

Представител на Frezco – детската серия на компанията Lacrima, на събитието бе Росица Черкезова, която поздрави и благодари на всички дечица за усърдието и желанието да се включат в празничния ден.