Силно представяне за деца и младежи в риск от Пазарджик на националния шампионат (2021 година)

Националният шампионат за деца и младежи в риск отново събра десетки състезатели под надслов „Спортът достъпен за всички деца“. Поредното събитие под егидата на Българска спортна федерация за деца и младежи в риск (БСФДМР) с председател Анатоли Илиев се проведе в комплекс „Спортна София“ в столицата.

Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Пазарджик взе участие в спортния празник със 7 състезатели в спортовете – крос, тенис на маса, футбол, таекуондо и забавни игри. Абсолютно всички наши деца и младежи се представиха чудесно, като 3-то място в таекуондото записа Янко Кочев. Всички деца и младежи от нашия град взеха участие в повечето спортове.

Освен спортните дисциплини подрастващите за пореден път успяха да създадат нови запознанства и размениха контакти със свои връстници от други центрове в страната с обещанието да поддържат връзка и отново да се срещнат на спортните арени. Малко след днешното събитие всички с нетърпение очакваха новината кога ще бъде следващото издание на Националния шампионат. То се очаква да бъде през пролетта на следващата година, к ато дотогава всички обещаха да подобрят още повече представянето си.

Участниците от ЦНСТ ДМ Пазарджик:
Янко Кочев (таекуондо, тенис на маса, футбол)
Златко Асенов (тенис на маса, футбол, забавни игри)
Виктор Александров (тенис на маса, футбол, забавни игри)
Яшар Баров (тенис на маса, футбол, забавни игри, крос)
Валентин Баров (тенис на маса, футбол, забавни игри, крос)
Юлиян Баров (тенис на маса, футбол)
Кирил Тошков (тенис на маса)