Ренета Камберова лице на кампанията на ACES „Без оправдания“

Днес, 16 септември 2018 година спортната кампания „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ мотивира и вдъхнови малки и големи да живеят активно и здравословно. В Южния парк на София спортни ентусиасти от различни възрасти се включиха в безплатните демонстрации на професионални треньори. Участниците имаха богат избор от активности, сред които дансело за събуждане на доброто настроение, йога за баланс и стречинг за финал. Разбира се, не бяха забравени и най-малките, за които имаше много състезателни игри и майсторски футболни двубои.

В спортните предизвикателства се включиха и любимите български влогъри – Павел Колев и Ицака. Златното момиче – Ренета Камберова успя да мотивира всички с много хъс, ослепителна усмивка и спортни предизвикателства. Всички активности, в които хората се включиха, бяха реализирани от професионални спортни клубове. А малките фенове на футбола имаха възможността да играят с онлайн любимците си Павел Колев и Ицака.

––––––––––––––––––––––-

Днес, 23 октомври 2018 година, в столичното 36 СУ  “ Максим Горки“  се състоя поредното събитие от кампанията „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“. Дворът на училището събра стотици деца от 3 до 6 клас, които се включиха в различни спортни състезания, заедно с техните любимци – известните влогъри Павел Колев и Ицака. В спортните предизвикателства участва и Златното момиче на българската художествена гимнастика – Ренета Камберова. Тя показа на учениците как могат да загряват като за Световно.

Любимците на тийнейджърите доказаха на всички участници, че е възможно да се спортува #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ, по всяко време и навсякъде.

Едно от най-оспорваните и емоционални състезания беше футболния мач. Павел Колев и Ицака, които са и известни футболни фенове, влязоха в пряк футболен двубой. Те демонстрираха майсторски умения и в баскетбола,  а Ренета показа на децата бухалките и лентата, донесли на България световно признание.

––––––––––––––––––––––––

В събота, 22 юни 2019 година, площадка „Слончето“ в Борисова градина се превърна в спортна арена за хора от всякакви възрасти. Над 500 посетители се включиха в безплатните демонстрации с професионални треньори по футбол, жиу-жицу, зумба, пилатес, танци и художествена гимнастика.

В събитието взеха активно участие и лицата на кампанията – интернет звездите Павел Колев и Ицака и Златното момиче Ренета Камберова.

Влогърите играха футбол на малки вратички със своите фенове и почитатели на този спорт, докато очарователната Ренета с усмивка се включи във всички останали активности на събитието. Златното момиче направи и демонстрация  по художествена гимнастика на събралите се деца, като за целта беше донесла и личните си уреди – лента и бухалки от олимпиадата в Рио де Жанейро 2016г.

И през цялата 2019 година Ренета Камберова е част от лицата на кампанията на ACES #Без оправдания.

–––––––––––––––––––––––––

На 21 септември 2019 година спортната кампания „Спорт за всички – #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ“ събра стотици привърженици на активния живот в парка в Младост 3. Спортни ентусиасти от различни възрасти се включиха в безплатните спортни демонстрации на професионални треньори по  йога, зумба, кик бокс, футбол.

Кулминацията на събитието бе стартиралият от парка велопоход „Върви с нас“,  който е част от инициативите на Център за градска мобилност и посолство на Кралство Дания, във връзка с тазгодишната „Европейска седмица на  мобилността“. Като част от събитието се проведе и велосъстезание за най-малките, в които се включиха децата на възраст между 4 и 12 години.

„Инициативата #БЕЗ ОПРАВДАНИЯ е чудесен повод да бъдем активни. Можем да спортуваме навсякъде, затова в Младост сме изградили и площадки за фитнес на открито. Планираме и разширяване на парковете и зелените площи в района, така че да има повече пространства и места за спорт, за движение и места за съвместни забавления за семейството“ – коментира народният представител Мария Илиева, по чиято покана се проведе събитието.