Страхотен ден с много усмивки и награди на Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки (2022 година)

Стотици деца изпълниха Парк-Остров „Свобода“ в Пазарджик и тази година, за да се забавляват по време на третото издание на „Игри по дъгата с Frezco – Тротинетки“. Събитието и тази година отново събра на едно място най-веселите и усмихнати малчугани, които превърнаха парка в най-шумното и цветно място.

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов откри събитието, като отново спази традицията и също премина с тротинетка по трасето. Той поздрави присъстващите и благодари на децата и техните родители за интереса към събитието. В ролята на професионален водещ влезе председателят на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, а откриващи думи отправиха и собствениците на Lacrima и Frezco – официални спонсори на събитието.

Тази година специален гост на събитието бе олимпийската шампионка по художествена гимнастика Ерика Зафирова, която взе участие в награждаването на най-малките участници. Тодор Попов, Ренета Камберова и собствениците на Lacrima и Frezco също наградиха призьорите. Всяко дете получи медал и грамота за участие, а най-бързите трима във всички възрастови категории стъпиха на почетната стълбичка, където бяха наградени с медали за призовото си класиране, както и подарък – хладилна чантичка, осигурена от основния спонсор. Децата имаха и възможността да опитат от висококачествени млечни продукти на компанията, както от павилионите в парка, така и от чантите, в които също имаше част от тях.

Участниците бяха разделени по възрастови групи, като всеки един старт бе съпътстван от много усмивки, емоции и хъс за победа. Разбира се, имаше и победители, и победени. Основната цел на събитието обаче бе децата да се забавляват, а това бе факт. Родителите бяха не по-малко ентусиазирани и не спираха да подкрепят малките участници.

Благодарим на всички за участието, както и на вас, родители, че подкрепяхте децата си. До нови срещи…

Фотограф: Милен Торбев

Класиране, Възраст 3/4 годишни, момичета
1.Мартина Чолакова, 2.Кристия, 3.Христиана Кънчева

Класиране, Възраст 3/4 годишни, момчета
1.Тео Колчаков, 2.Кристиан Нориев, 3.Раян Маринов

Класиране, Възраст 5/6 годишни, момичета
1.Таня Чолакова, 2.Ема Стефанова, 3.Моника Николова

Класиране, възраст 5/6 годишни, момчета
1.Стилиян Дончев2.Симеон Пройчев3.Георги Трясков

Класиране, Възраст 7/8 годишни, момичета
1.Кристина Николова, 2.Дара Стоянова, 3.Йоана Клашнова

Класиране, Възраст 7/8 годишни, момчета
1.Христиан Троянов, 2.Михаил Колунчев, 3.Огнян Грозданов

Класиране, Възраст 9/10 годишни, момичета
1.Емилия Андонова, 2.Никол Стоева, 3.Йоана Пеева

Класиране, Възраст 9/10 годишни, момчета
1.Димитър Караиванов, 2.Йоан Биков, 3.Георги Костов